Skip to content

Over ons

Waarom kiezen voor RJ Bookings?

In de entertainmentwereld draait alles om de kwaliteit van de contacten met artiesten en het gevoel met de behoeften van de klant. RJ Bookings wordt gevormd door de samenwerking van diverse personen met meer 25 jaar ervaring in de artiestenwereld.


Reeds vele jaren fungeren wij onder andere als tourmanager van bekende artiesten als Brace en DJ Jean. Voor honderden huwelijken, bedrijfsfeesten en grootschalige evenementen hebben wij acts op maat samengesteld, voor o.a. Jeroen Post, Dj Paul Elstak en Mr Polska. Dat zijn stuk voor stuk grote namen. Maar zoals wij gemerkt hebben betreft het allemaal artiesten zonder sterallures. 

Onze persoonlijke, gelijkwaardige en directe benadering wordt door artiesten gewaardeerd. Dat zorgt voor optimale betrokkenheid bij uw feest of evenement.
Ons zeer ruime netwerk biedt boekingsmogelijkheden voor ieder budget. Van een kleinschalige party tot een mega-festival.

Voor ieder budget de juiste artiest.

Door connecties en connecties van connecties hebbe we de afgelopen jaren voor meer dan 200 verschillende locaties zangers, dj’s en acts geregeld voor een prijs waar de locaties en de artiesten allebei blij mee zijn.