Skip to content

Als kleine Amsterdamse jongen zong Sidney al een aardig deuntje en vond dat heerlijk om te doen. Na een aantal jaren is hij naast zijn werk mij ook gaan concentreren op zijn zang.

De jaren zijn ondertussen verstreken en momenteel is hij woonachtig in het mooie Apeldoorn samen met zijn lieve vrouw Brenda en zoon Sidney jr.

Zijn grote hobby is en blijft het zingen en in het dagelijkse leven reist hij met zijn oliebollen kraam van dorp naar stad door heel Nederland heen.

Reizend door heel Nederland is hij al zingend begonnen met optredens hier en daar en dat heeft enorm aangeslagen en was en is nog steeds een groot succes.

Sidney zing graag levens liederen … en het Hollandse lied klinkt hem als muziek in de oren en is zijn lust en zijn leven. Zijn grote voorbeeld is Andre Hazes. Zijn muziek is voor hm een grote inspiratie om door te gaan met zingen.

Sidney heb er voor gekozen gewoon zijn naam te behouden en geen artiesten naam te nemen want zeg nu zelf, een naam die je van je ouders krijgt is toch ook een van de mooie dingen die je de rest van je leven mee zal dragen.

Hidden

Duur

30

Geluid

M-set

Genre

Apres-Ski / Feest, Carnaval, Feestelijk en Meezing, NLtalig

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.