Skip to content

Mike wordt op 29 november 1993 geboren in Roosendaal. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Mike is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een entertainer.

Ondanks dat Mike pas net ben begonnen is met zijn muzikale carrière, geniet hij ervan dat mensen hem volgen en geïnteresseerd zijn in wat hij doet.

De single Jij, is een up tempo nummer waarin hij zingt over een meisje. Met haar loopt Mike Alderson over water, zijn hele wereld is mooier met Jij!

Met zijn stem en afwisselende repertoire is het een feestje wanneer Mike Alderson op de bühne staat. Mike zal niet stilzitten en zichzelf ontwikkelen zodat de volgende single nog beter wordt. De vervolg singles zijn het mooie Zo Graag en zijn eigen versie van Never Nooit Meer. Deze singles zijn opgenomen bij Sonic Solutions is energiek, dansbaar en zal naar verwachting snel blijven hangen bij het publiek. Bekijk de complete video online.

Mike Alderson
is/zijn bekend van: Eigen versie van Never Nooit Meer
Hidden

Duur

30 min

Geluid

Incl. M-set

Genre

NLtalig

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.