Skip to content

Marco Kanters is geboren in Moerdijk en behoort tot de categorie feest artiesten. Aan het begin van zijn zangcarrière was hij een graag geziene gast bij café De Kwip, in Zevenbergen. Tijdens een karaoke avond pakte hij de microfoon en werden zijn zang kwaliteiten ontdekt. Met een verjaardagsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, gaat het snel voor Marco. Zijn fanclub wordt steeds groter. Met zijn zorgvuldig gekozen Nederlandstalige liedjes zorgt Marco overal waar hij komt voor de juiste stemming. Als Marco Kanters op het programma staat is een feeststemming gegarandeerd. Marco ontwikkelde, steeds meer, zijn eigen stijl. Hij wil vooral een gewone jongen uit Moerdijk blijven. “Ik zal altijd een echte gezelligheidszanger blijven”, aldus Marco. Met hits als Toemba, De Mallemolen, en Boem Boem Boem, groeit zijn populariteit, landelijke bekendheid krijgt hij door zijn hits My Little Lady ‘Daar sta je dan” en “Het hoeft niet meer”. Marco zat in 2018 alweer 20 jaar in het artiestenvak. Dit najaar gaat hij weer lekker aan de slag met muziek maken, zijn grote passie.
Na de plaat Wat Is De Liefde Mooi, is het nu tijd voor zijn volgende single Het Leven Is Een Kermis. Deze single kon niet op een beter moment komen, in deze gekke tijd is het nummer zeer relevant. Uiteraard met een knipoog en een hoog feest gehalte!  Dit feest nummer laat de tap vloeien. Wij zeggen alvast proost op het weekend!

Marco Kanters
is/zijn bekend van: "Het Leven Is Een Kermis"
Hidden

Duur

30 min

Geluid

Incl. M-set

Genre

Feestelijk en Meezing, Carnaval, NLtalig

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.