Skip to content

Frank van Etten wordt in 1982 geboren in Stadskanaal. Al vanaf zijn 15e treedt hij regelmatig op. In 2002 komt zijn definitieve doorbraak met zijn single ‘Leef Als Een Zigeuner’. Vervolgens brengt hij diverse albums en singles uit en neemt hij duetten op met onder andere Sugar Lee Hooper, Jacques Herb en Brace.

Zijn deelname aan ‘Bloed, Zweet & Tranen’ zorgt voor hernieuwde naamsbekendheid. Nummers als ‘Als je lacht’, ‘Jij bent niet meer die man van toen’ en ‘Hoe zal ’t zijn’ volgen. In 2016 scoort Frank een hit met ‘Ik wil met je dansen’, al snel gevolgd door ‘Ik sta in lichterlaaie’. In februari volgt de release van alweer zijn zesde album ‘Mijn Zigeunerhart’. De komende maanden zal Frank regelmatig op TV te zien zijn in een zangcompetitie en daardoor volop in de belangstelling staan van zijn fans. Met zijn laatste hit singles ‘Mijn hart gaat Boem Boem’, ‘Want waar ik ben’ en ‘Huisje op Wielen’. Is volkszanger Frank van Etten absoluut op weg naar de top.

Hidden

Duur

30

Geluid

incl

Genre

Top 40

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.