Skip to content

Over Danny
Muziek is Danny met de paplepel ingegoten, hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single Vandaag.

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong. Vandaagstond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Vanaf dan zit Danny’s carrière in de lift. Zijn tweede single, de uptempo zomerplaat Harder, over het ultieme liefdesgevoel verliefd zijn, was eveneens succesvol. Diverse hits volgden:Bailar Conmigo,Mijn Alles en Ik Ben Zo Blij Dat Jij Er Bentom er een paar te noemen. In 2019 vormde de geboorte van dochter Fallon de inspiratie voor zijn prachtige single: Grote Kleine Meid.

Naast zijn passie voor muziek is Danny ook regelmatig te zien op TV. In 2017 was hij een van de deelnemers van het 18e seizoen van het reality programma Expeditie Robinson en begin 2018 was hij met zijn ouderlijk gezin te zien in het RTL 4-programma Groeten uit 19xx. In het najaar van 2018 deed hij mee aan Boxing Stars en The Roast of Johnny de Mol.  Hij schuift als gast aan bij diverse programma’s en in 2020 volg je hem samen met zijn familie in het real-life programma Lieve Frogers.

Danny is te boeken met een uitgebreid repertoire bestaande uit eigen hits, feestelijke covers en meezing nummers.

 

Bekend van:

  • TV Programma’s Expeditie Robinson, Groeten uit 19xx, Boxing Stars, The Roast of Johnny de Mol en Lieve Frogers
  • Optredens o.a. Toppers In Concert, De Amsterdamse Zomer, Nacht van Oranje, Dutch Valley en TROS Muziekfeest
  • Hits o.a. Ik Ben Zo Blij Dat Jij Er Bent, Jij Bent Van Mij, Grote Kleine Meid en M’n Alles
  • Duet met Wesley Klein – Everybody Needs Somebody To Love (dé NLtalige versie van de Blues Brothers)
Hidden

Duur

30 min

Geluid

Inclusief Monitor Set

Genre

NLtalig, Carnaval, Feestelijk en Meezing

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.