Skip to content

Na een tijdje uit het zicht te zijn geweest, kwam hij in november 2019 terug met zijn single Leugenaar. Hij is de afgelopen jaren te zien geweest in o.a. Ali B Op Volle Toeren, The Voice of Holland, De Beste Zangers van Nederland en Expeditie Robinson. Hij brak landelijk door met de hit Moppie van Lange Frans & Baas B. Tegelijkertijd was zijn stem te horen op de track Ik Ben Je Zat van Ali B en met beide nummers stond hij in de zomer van 2004 tegelijk in de nederlandse Hitlijsten. In 2005 zong hij het refrein van de hit Leipe Mocro Flavour van Ali B en Yes-R en als meest recente hit Let’s Go met Ali B en Kenny B, dat bekroond is met dubbel platina en tevens een Buma Award.

Met de track “Van Mij Alleen” scoorde hij samen met Jeffrey Heesen de zomerhit van het jaar 2020 en precies een jaar later is deze bekroond met de gouden status! De twee mannen hebben het naar hun zin met elkaar en pakken gelijk door met een vervolg op de samenwerking “Kadootje”, die minstens net zo goed wordt ontvangen in het land!

Hidden

Duur

30

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Genre

Top 40

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.