Skip to content

Nils van Zandt draait al jaren mee als dj/producer. Toen Oliver Heldens en Martin Garrix nog op de basisschool zaten en Armin van Buuren nog nooit nummer 1 dj van de wereld was geweest scoorde Van Zandt al een wereldhit.

De Valkenswaardse dj/producer Nils van Zandt draait al jaren over heel de wereld en werkte aan tracks o.a. voor Pitbull, P. Diddy, Akon, Flo Rida, Coolio en Snoop Dogg. En dat lang voordat Afrojack, Martin Garrix en Nicky Romero de wereld aan hun voeten hadden liggen.

Ook voor Nils van Zandt is het gewoon in de lokale bars en clubs hier in de regio begonnen. Maar met passie en hard werken kan je ver komen, zo bewijst ook Nils van Zandt. De dj/producer scoorde met King Amir en Samir’s Theme een wereldwijde clubhit die het ook in de normale charts goed deed.

Daarbij blijft het niet want ook onder zijn alter ego Starstylers wist Nils van Zandt een paar keer een lekkere dancehit te scoren. In 31 landen welteverstaan!

Nils van Zandt
is/zijn bekend van: King Amir en Samir’s Theme
Hidden

Duur

60 min

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.