Skip to content

Al vanaf jongs af aan stroomt muzikaliteit door DJ Jethro Galung zijn bloed. Hij wist het zeker: ‘’Ik moet en ik zal DJ worden’’. Als jonge gemotiveerde DJ in spé, werd Jethro al rap uitgenodigd om zijn draaikunsten te laten zien in een bekende discotheek waar hij vervolgens een vaste avond bemachtigde. Al snel werd een van de concepten neergezet door DJ Jethro Galung uitgeroepen tot het beste concept van Nederland. Dit resulteerde in dat de DJ tenslotte negen jaren onderdeel was van een team van vaste DJ’s werd in de bekende discotheek ‘’ESCAPE’’ in Amsterdam.

In 2020 kwam zijn eerste release uit: ‘’Rich Bitch’’. Dit op het label van Generation Smash van Dimitri Vegas en Like Mike, de nummer 1 DJ’s van 2019. Met vele streams, is deze single nog maar het begin van zijn solo carrière.

DJ Jethro Galung zijn groove is op zijn zachtst gezegd buitengewoon uniek en zijn stijl daadwerkelijk de enige in zijn soort. DJ Jethro Galung aka The Conductor neemt zijn publiek als het ware mee in een fictieve trein “The Express”, een muzikale reis, die oneindig doorgaat en waar mensen de laatste halte nooit in zicht hebben. Mis daarom deze trein niet en boek DJ Jethro Galung voor een muzikaal en onvergetelijke reis.

Jethro Galung
is/zijn bekend van: ‘’Rich Bitch’’ ( 2020 )
Hidden

Duur

60 min

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.