Skip to content

We schrijven 2015. Met een knipoog naar hardstyle DJ’s D-Block & S-te-fan beleven Bas en Stefan met een ludieke carnavals act D-Bass & S-te-feest hun première op de carnavalswagen van Dreamland Haghorst.

In de jaren die volgen delen Bas & Stefan steeds vaker de studio om de ene na de andere hardstyle bootleg van Nederlandstalige hits te produceren. Van ‘Liever te dik in de kist’ tot muziek van K3, alles krijgt een hardstyle jasje en hun energieke DJ-set wordt steeds breder in het land gewaardeerd. In de zomer van 2018 produceren ze in opdracht van Waailand Feest!val een gedeelte mee van de eindshow met Zanger Kafke.

In 2019 besluiten ze verder te gaan als Special Krew met hun eigen act en meer eigen tracks. Nog steeds touren ze het land door op hun Tomos die ze in samenwerking met Arjon Oostrom hebben gemaakt.
De zomer van 2022 blijven ze in het ‘festival’land…. dé nieuwe plaat Hollandse Zomer van Special Krew ft. Eelco zul je veelvuldig horen tijdens de feesten en festivals.

Special Krew
is/zijn bekend van: "Hollandse Zomer"
Hidden

Duur

60 min

Geluid

Exclusief licht & geluid

Genre

Carnaval, Feestelijk en Meezing, Hardstyle

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.