Skip to content

Sneekes is een Nederlandse vrouwelijke DJ gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Ze is geboren in Nederland maar groeide 17 jaar op in de UK (Birmingham) waar ze opgroeide in het tijdperk van UK Garage, Jackin’ House en Bassline.

Sneekes verhuisde in 2007 terug naar Nederland om haar muzikale carrière voort te zetten.

Ze nam haar eerste solo track “Closer” op als zangeres maar toen ze begon dj-ing in 2014 werd ze zo gegrepen door de hele dance scene dat ze wist dat ze dj wilde worden.

Na een paar jaar draaien op grote Nederlandse en internationale podia ontwikkelde ze een oprechte liefde voor Tech House, House en Techno.

Haar eerste release “Don’t know what” bij Big & Dirty Records kwam uit in oktober 2019 wat haar debuutsingle als DJ was.
In de eerste week van promotie werd Don’t Know What in première gebracht op Fedde Le Grand’s radioshow Darklight sessions en Madison Mars’ House of Mars. Nu al met support van grote namen als Fedde le Grand, Chuckie, Raven & Kreyn (Hexagon) en Dante Klein onder anderen had Sneekes zich geen beter debuut dan dit kunnen dromen.

Haar tweede release heet “No Sleep” en is te horen geweest in Lucas en Steve’s radio show Skyline Sessions op Radio 538, Dannic’s show Fonk Radio, Dante Klein’s Short Cuts en Firebeatz’ Ignite Radio op Slam. Sneekes nieuwste remix feat Dante Klein heet -Too Good

Hidden

Duur

90

Geluid

Excl. techniek / geluid

Genre

House

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.