Skip to content

“Waarom een keuze maken, wanneer je alles kan doen waar je plezier uit haalt?” Het motto van Quincy is geniet van het leven, maak van elke dag je verjaardag, maak lol en ik heb geen tijd voor gezeik.

Quincy Wilson begon ooit als urban DJ, ging meer naar de achtergrond en vulde zijn tijd als (mede)producer en tekstschrijver van Nederlandstalige artiesten. (o.a. Monique Smit, Jeffrey Heesen, Raymon Hermans & Danny Froger) Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en hij gaat van backstage weer on stage!

Wie is Quincy Wilson verder?
Een ongeleid projectiel die maar blijft gaan! Zeer energiek of noem het ADHD. Druk, gek, vrolijk, lachen, gieren, brullen. En dat allemaal van nature!

Quincy is een getalenteerde duizendpoot die weet wat hij wilt, en dat is zoveel mogelijk mensen blij maken met zijn muziek, teksten en zijn entertainment skills.

Wat kan je in zijn shows verwachten?
Een mix van meerdere stijlen/sounds die het feestje aan houden en voor 100% feestgehalte zorgen! Een 45 minuten durende show vol entertainment en energie. Stil staan is verboden

Quincy Wilson
is/zijn bekend van: Kies Jij Voor Mij Of Voor Het Feestje
Hidden

Duur

45 min

Geluid

Excl. licht & geluid

Genre

House, 90’s tot hedendaags, Feestelijk en Meezing, Hardstyle, NLtalig

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.