Skip to content

Het Begin

MC D-Jay a.k.a. Didier Calor is al zo lang hij zich kan herinneren verliefd op muziek. Als kind zong hij al mee met allerlei soorten muziek. MC D-Jay’s roots liggen in Suriname; daar leerde hij muziek van alle genres te waarderen. In de zomer van 2008 nam MC D-Jay per ongeluk voor het eerst de microfoon om een serieuze aankondiging voor het feestende publiek te doen, wat uitgroeide tot een debuut als Master of Ceremony.

Urban/Eclectic en House Muziek

De eerste twee jaar van zijn carrière werd D-Jay voornamelijk geboekt als gastheer van House evenementen. In 2010, na het bijwonen van verschillende Urban evenementen, wist D-Jay dat hij een stap wilde zetten in de wereld van Urban Music. Dit was een uitstekende keuze omdat het hem in staat stelde om zijn carrière in balans te brengen door in beide muziek scenes te werken.

Unieke vaardigheden

Het is altijd moeilijk om je belangrijkste kwaliteiten te benoemen en tegelijkertijd nederig te blijven.
Daarom vroegen we het publiek en deejay’s die met MC D-Jay hebben gewerkt om zijn troeven te beschrijven:

– ”Een unieke stem die hem in staat stelt om spetterende vocalen te verzorgen”;
– ”Zeer energiek en daardoor gemakkelijk de menigte te beïnvloeden”;
– Jay’s overduidelijke vriendelijkheid helpt hem om contact te maken met het publiek”.

MC D-Jay werkte in zijn carrière samen met deejays als:

– Afrojack, Nicky Romero, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Roog, Erick E, Benny Rodrigues, Quintino, Sidney Samson, Shermanology en vele anderen.

Hidden

Duur

120 min

Geluid

Excl. techniek / geluid

Genre

90’s tot hedendaags, House, Top 40

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.