Skip to content

De Koning van de Hardcore.

Een van de bijnamen die deze DJ zeker verdient.

Sinds begin jaren negentig al bekend met een aantal baanbrekende housenummers (‘Bald Terror– Drummachine’, meegewerkt aan ‘Holy Noise– James Brown is still alive’). Het housegeluid in Nederland werd toen steeds harder en Paul Elstak heeft hier voor een groot deel aan bijgedragen.

Midden jaren negentig ging Paul Elstak ‘commercieel’ met happy hardcore en scoorde enkele top 10 hits, zoals ‘Life is like a dance’, ‘Luv u more’ en ‘Rainbow in the sky’. Achteraf had hij hier spijt van en besloot terug te keren naar zijn roots; de Hardcore underground. De gabbers hebben hem al lang en breed vergeven, hij hoort al jaren weer bij de absolute top. De laatste jaren scoorde hij underground klappers als ‘Thrillseeka’ en ‘Rage’.

Na jarenlang releases bij het befaamde ‘Rotterdam Records’ te hebben gehad, komen zijn platen nu uit bij zijn eigen ‘Offensive Records’. Hij draait hardcore over de hele wereld, maar behalve hardcore-DJ is hij ook een veelgevraagde hardhouse en oldschool-DJ. Ook een release van Paul Elstak is Freestyle track “Demons” ft Jantine. De Engelstalige partytrack gaat over een vrouw die demonen in haar hoofd heeft. In de wereldstad Tokyo werd de videoclip in Japanse setting opgenomen.

Samen met rapper Je Broer scoort Paul Elstak wederom twee grote hits. Met behulp van producer Dr Phunk produceert hij “Kind van de Duivel” en “Engeltje”. Dit blijkt een onverwachts succes bij het grote publiek. Kind van de Duivel scoort triple platina in Nederland en Goud in België.

Hidden

Prijs op aanvraag

Duur

60 min

Geluid

Excl. techniek / geluid

Genre

Hardcore, Hardstyle

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.