Skip to content

90’s dj met hit “ The Launch ”

Een naam die onuitwisbare sporen heeft nagelaten in de hedendaagse (inter)nationale club scene. Gedurende zijn carrière werd DJ Jean overladen met diverse awards, waaronder de SENA Award en de SLAM!FM Oeuvre Award. Daarnaast ontving hij een award voor meest gedraaide club DJ op de Nederlandse radio en werd hij meerdere malen uitgeroepen tot beste club DJ.
Laten we vooral ook niet vergeten dat hij nog steeds één van de meest geboekte DJ’s van Nederland ooit is! DJ Jean boeken voor een optreden ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
90’s dj met hit “ The Launch ”
DJ Jean behoort tot de toonaangevende DJ’s van ons land. Hij is internationaal bekend en scoorde grote hits met onder anderen ‘Let yourself go’, ‘The Launch’ en ‘Love Come Home’. Jan Engelaar is geboren op 7 mei 1968 in het mooie Brabantse land. Zijn carrière begint als hij in 1989 het Nederlands mix- en scratch kampioenschap wint. Voordat hij hier aan mee deed, was muziek maken al lang zijn hobby.

DJ Jean boeken

Vanaf 1991 gaat DJ Jean in discotheken/clubs over de gehele wereld draaien. Ook wordt hij gevraagd om in de Amsterdamse discotheek IT resident-DJ te worden. Zijn wekelijkse optreden in de IT wordt al snel bekend onder de naam ‘Madhouse’. In 1996 brengt Jean samen met collega-producer Peran van Dijk zijn eerste single uit, genaamd ‘Let yourself go’. Na de single gaan beiden weer hun eigen weg. In 1998 werkt hij samen met de Klubbheads aan een aantal producties en met Svenson & Gielen aan het project Summer Madness, waarvan er 2 singles uitkomen.
In 1999 brengt DJ Jean zijn single ‘The Launch’ uit wat een grote nummer 1 hit wordt, in zowel binnen- als buitenland. Een jaar later doet hij dat nog eens dunnetjes over met ‘Love come home’. In 2001 neemt Def Rhymz het nummer ‘Love come home’ onder handen om er zijn hit ‘Schudden’ van te maken. DJ Jean scoort zelf weer met de nummers ‘Lift me up’ en ‘Supersounds’.
DJ Jean boeken
Anno nu is DJ Jean nog steeds een veelgevraagde DJ op 90’s events. DJ Jean is te boeken als dj act van 1 x 90 minuten. Een avondvullende 90’s event organiseren?

Hidden

Prijs op aanvraag

Duur

90 min

Geluid

Excl. techniek / geluid

Genre

Carnaval, 90’s tot hedendaags

* Prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen.